Parturi-kampaamo Meco

Parturi-kampaamo MECO

MECO on Nivalassa tammikuussa 2019 avattu parturi-kampaamo. Kampaamo sijaitsee pääkadun varrella, kirkkoa vastapäätä rauhallisella paikalla pääty huoneistossa. Tarjoan sinulle parturi-kampaamopalvelut laadukkailla Goldwellin tuotteilla, sekä ekologiset kasvivärjäykset ja hiustenhoitopalvelut suomalaisella EkoPharman-tuotteilla. Hiuksien parissa meitä työskentelee kolme parturi-kampaajaa, joista kaksi on myös ekokampaajia. ​Valikoimista löytyy myös rentouttava ja stressiä poistava intialainenpäähieronta, energialeikkaus. Nämä ovat olleet hyvin suosittuja omaan hemmotteluhetkeen tai vaikka ystävälle lahjaksi. Laajentuneiden palveluiden myötä löydät meiltä myös kynsipalvelut.

Henkilökunta

Employee picture

Mari

Liikkeen omistaja, parturi-kampaaja, parturi-kampaajan EAT ja koulutettu ekokampaaja, sekä kosmetologi. Palveluita pystyn tarjoamaan sinulle laajasti. Lähimpänä sydäntäni on kaikki värjäys- ja hoitotyöt sekä kampaukset. Luonteeltani olen avoin, rehellinen ja helposti lähestyttävä ihminen! Nautin syksyn väreistä ja raikkaista syysilmoista. Olet lämpimästi tervetullut meille!

Employee picture

Sini

Olen vuonna 2020 valmistunut parturi-kampaaja. Minulta onnistuu leikkaukset, värjäykset ja vaalennukset, hiustenhoidot, sekä kampaukset. Erityisesti tykkään tehdä raidoituksia ja värjäyksiä! Aloitin syyskuussa 2023 opiskelemaan Riihimäellä kynsiteknikoksi, joten palveluistani löytyvät nyt myös kestolakkaukset, luonnonkynnen vahvistukset sekä rakennekynnet harjoittelija hinnoin! Tuotesarjana myös minulla on käytössä Mosaic. Tervetuloa penkkiini niin hiusten, kuin kynsienkin merkeissä!

Employee picture

Raisa

Valmistuin parturi-kampaajaksi Oulusta vuonna 2008 ja ekokampaajaksi Tampereelta 2017. Tykkään tehdä värjäyksiä, mutta erityisesti raidoitukset ja erilaiset vaalennukset ovat erityisosaamisalaani. Teen mielelläni myös kampauksia ja permanentteja, sekä kasvivärjäyksiä. Myös miesten parturoinnit ja parran muotoilut onnistuu!

Lahjakortit

Voit ostaa sähköisen lahjakortin tietylle palvelulle, tai voit itse myös päättää haluamasi summan.

Ajanvaraus

Voit valita itsellesi kätevästi ajan nettiajanvarauksen kautta.

Yhteystiedot

Sijainti

 Parturi-kampaamo Meco

 +358413196025

 Kalliontie 13 85500 Nivala

 parturikampaamo.meco@gmail.com

Hinnasto

Hinnat sis. alv. 24%.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
50,00 €
Kampaamo leikkaus ilman pesua
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaaminen.
46,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
33,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
20,00 €
Lasten hiustenleikkaus
Lasten hiustenleikkaus. Sisältää pesun.
25,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske vaalennusta, ainoastaan tummemmaksi värjäys. Sisältää pesun.
97,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
107,00 €
Raidat + sävy ja leikkaus
Hiusten raidoittaminen ja sävyttäminen. Mikäli raidoitustyön tarkoitus on selkeästi hiusten vaalentamine kats. erikoisvaalennus.
121,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
124,00 €
Elumenväri ja leikkaus
Elumenväri ja leikkaus. Elumenväri on ammoniakiton ja täysin PPD-vapaa värisarja. Lisäksi se on hoitava, hellävarainen ja peittää myös harmaat hiukset.
124,00 €
Tyvi vaalennus (max 2cm) + leikkaus
139,00 €
Huppuraidat + sävy + leikkaus
Huppuraidat lyhyisiin tai keskipitkiin hiuksiin. Huppuraitoja ei suositella tehtävän pitkiin tai erittäin pitkiin hiuksiin
0,00 €
KasvivärjäyksetHinta alk.
Kasvivärjäys ja leikkaus
Kasvivärit ovat luonnollisia hiusvärejä, ne ovat täysin kasviperäisiä, eivätkä sisällä lainkaan synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita. Värisekoitukset sisältävät kotimaisia marjoja ja yrttejä sekä perinteisiä intialaisia värikasveja. Tulokset ovat ainutlaatuisia ja yksilöllisiä. Kasviväreillä on äärimmäinen kyky hoitaa hiuksia, tuoda niille luonnollinen ja upea kiilto.
123,00 €
Savivaalennusraidat ja leikkaus
Savivaalennus on ekologinen tapa vaalentaa hiuksia, koska se on biohajoava. Savivaalennuksen pääraaka-aineet ovat valkosavi ja ruokasooda, joka lisätään vetyperoksidin. Vetyperoksidi ei rasita luontoa, koska se hajoaa prosessin aikana vedeksi ja hapeksi. . Vaalennusteho ei ole verrattavissa synteettisiin vaalennuksiin, lopputulokset ovat vaaleita kulta- / beigemäisiä sävyjä. Vaalennuksen jälkeen hiukset jäävät kiiltäviksi ja hyväkuntoisiksi. Savivaalennuksella ei pysty saamaan puhtaita viileitä sävyjä, vaan lisäksii joutuu tekemään sävytyksen. Savivaalennus käy parhaiten värjäämättömään-, kuin synteettisesti- tai kasvivärillä värjättyyn hiukseen. Lopputulos on aina hyvin luonnollinen.
123,00 €
Monivärjäys + leikkaus
Mahdollista yhdistää kasvivärejä ja raidoittaa savivaalennuksella
130,00 €
EkokampaamopalvelutHinta alk.
Energialeikkaus
Energialeikkaus sopii erityisen hyvin hennoille ja luonnonkiharille hiuksille. Käsittely alkaa noin 20 min kestävällä hieronnalla, joka lisää hyvinvointia, rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja käynnistää puhdistumisprosessin. Energialeikkaus tuo hiuksiin eheyttä, luonnollisuutta ja ryhtiä. Hiusta kammataan paljon, ne hakevat oman luonnollisen muotonsa, ja siksi hiuksia ei tarvitse ollenkaan laittaa. Kampaus pysyy myös hyvänä pitkään, eli leikkuuväli voi olla pitkä.
80,00 €
Intialainen päähieronta
“Hiljainen hoito”, sekä hieroja että hierottava hiljentyy hoidon ajaksi, ainoastaan rauhoittava musiikki voi soida taustalla. Hoito tasapainottaa hermostoa, virkistää, rentouttaa ja poistaa stressiä. Kiihdyttää aineenvaihduntaa, elvyttää päänverenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Kuona-aineet poistuvat kudoksista ja kehon happamuus vähenee. Hoidon jälkeen tulee juoda runsaasti vettä kuona-aineiden poistumisen helpottamiseksi.
60,00 €
Karrageenihoito
Karrageenihoidon avulla voidaan puhdistaa hiuksia tehokkaasti esim. metallijäämistä, muotoilutuotekerrostumista ja ympäristön kerryttämistä saasteista. Hoidoin voi hyvin tehdä, vaikka ennen kasvivärjäystä. Kasvivärin yhteydessä 30€.
65,00 €
Turvehoito
Turve on tarkoitettu erityisesti hiuspohjan ja päänahan hoitoon. Sopii erilaisiin hiuspojan ongelmiin, esim. kutiavaan, ärtyneeseen tai hilseilevään päänahkaan. Kosteuttaa kuivaa päänahkaa ja tasapainottaa rasvoittuvaa hiuspohjaa. Myös sarjahoito mahdollisuus. Kasvivärin yhteydessä 30€
65,00 €
Savihoito
Savi sopii erityisesti rasvoittuville hiuksille ja tukkoiselle, ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Savi on myös erittäin mineraali- ja kivennäisainerikas, joten sillä on hiusten kasvua stimuloiva vaikutus. Kasvivärin yhteydessä 30€
65,00 €
Hemmotteluhoito
Sisältää intialaisen päähieronnan ja hoitokäsittelyn.
95,00 €
KampauksetHinta alk.
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
33,00 €
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
45,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
75,00 €
Hääkampauksen suunnittelu ja toteutus
Suunnittele yhdessä ammattilaisen kanssa kampaus joka on juuri sinua varten.
120,00 €
PermanentitHinta alk.
Osa permanetti + sävy +leikkaus
Päällyosan permanentti. Sisältää kiilto- tai värisävytyksen ja leikkauksen.
142,00 €
Permanentti + sävy + leikkaus
Rakennekäsittely. Sisältää sävytyksen, leikkauksen, pesun ja viimeistelyn.
177,00 €
HiustenpidennyksetHinta alk.
Sinettipidennys
Veloitetaan tuntiveloituksen mukaan.
65,00 €
Magopidennys
Veloitetaan tuntiveloituksen mukaan.
65,00 €
Pidennysten poisto
Veloitetaan tuntiveloituksen mukaan
65,00 €
Pidennysten suunnittelu / konsultaatio jonka yhteydessä varataan pidennysten laittoaika.
Konsultaatio ajalla suunnitellaan pidennyksien väri, muoto, määrä ja pituus. HUOM! Varaathan ajan pidennystä tekevälle työntekijälle! Raisa: Mago- sinetti- ja teippipidennykset Sini: Teippipidennykset Mari: Sinettipidennykset
0,00 €
PeruukkipalvelutHinta alk.
Konsultaatio
Katsotaan juuri sinulle sopiva vaihtoehto peruukeista. Meiltä peruukkeja löytyy laajavalikoima.
30,00 €
Peruukin sovitus ja leikkaus
Oikean peruukin löydettyä, huollan sen valmiiksi. Säädetään peruukki hyvin istuvaksi ja leikataan tarvittaessa oikeaan malliin. Lisäksi opastan sinua peruukin käytössä ja annan kirjalliset hoito-ohjeet peruukille.
65,00 €
PartaHinta alk.
Amerikkalainen parranajo
Sisältää pyyhehauteen, parranajon veitsellä sekä kasvohieronnan.
65,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
50,00 €
Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä!
65,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
80,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
20,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Luonnonkynnen vahvistus
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :) Luonnonkynttä vahvistetaan geelillä ilman lisäpituutta. Erinomainen lohkeileville ja hauraille kynsille. Hinta sisältää yhden värin koko kynnelle, valitse koristelut lisäpalveluista.
65,00 €
Luonnonkynnen vahvistus: Huolto
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :) Luonnonkynnen vahvistuksen huolto (3-4viikkoa) Luonnonkynttä vahvistetaan geelillä ilman lisäpituutta. Erinomainen lohkeileville ja hauraille kynsille. Hinta sisältää yhden värin koko kynnelle, valitse koristelut lisäpalveluista.
65,00 €
Rakennekynnet Uudet
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :) Geelirakennekynsillä lisäpituutta omiin kynsiin. Sisältää M-pituiset rakenteet ja yhden värin koko kynnelle, valitse koristeet ja lisäpituus erikseen lisäpalveluista.
85,00 €
Rakennekynnet: Huolto
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :) Geelirakennekynsien huolto (3-4vko). Hinta sisältää M-pituisten kynsien huollon sekä värin. Valitse koristeet ja lisäpituus lisäpalveluista.
70,00 €
Kestolakkauksen poisto
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :)
35,00 €
Rakennekynsien/luonnonkynnen vahvistuksen poisto
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :)
45,00 €
Rakennekynsien/Vahvistuksen poisto+kestolakkaus
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :)
55,00 €
Kynnen korjaus
Aikoja voi varata tällä hetkellä VAIN ig-viestillä @tmisinituominiemi tai viestitse/soittamalla liikkeen numeroon! :) Yksittäisen kynnen korjaus huoltojen välissä
10,00 €
Banner